جامعة المصطفی العالمیة ● کالج سعدی   |     |       |    
جستجو
اخبار
REGJISTRIMET NË KOLEGJIN ‘SAADI’ PËR VITIN SHKOLLOR 2010-2011
E hapur dhe e liçensuar nga MASH e Republikës së Shqipërisë, me aktivitet që në vitin shkollor 2001 – 2002.
 ١٥:١٨ - 1389/03/31 - نظرات : ٠متن کامل >>
مقاله روزنامه کوها درباره فرهنگ فارسی آلبانیایی
Gjuhe jane edhe fjaloret
Keto dite doli nga shtypi "Fjalor persisht-shqip". Ai eshte i pari fjalor ne historine e leksikografise perse dhe shqipe, a e thene edhe ndryshe, iraniane dhe shqiptare. Fjalori eshte paraqitur para nje auditori te ngritur shkencor ne "Tirana International Hotel". Fjalori ka rreth 20.000 fjale.
 ١١:٤٨ - 1389/02/02 - نظرات : ٠متن کامل >>
اطلاعیه ها
 
اوقات شرعی
پژوهشگران